Predstavitev podjetja

Začetki podjetja Dacomm segajo v leto 1994. Po dveh letih priprav in preizkušanja trga se je podjetje specaliziralo izključno za keramičarska dela in prodajo keramike. V podjetju je trenutno 21 zaposlenih, s svojo fleksibilno delovno silo pa poslujemo v Sloveniji in na Hrvaškem. Na željo kupca dobavljamo materiale, predvsem iz Italije, Španije in Nemčije, ki jih potem vgradimo v objekt.

V letu 2005 smo sedež podjetja preselili iz Novega mesta v Grosuplje. Dobri rezultati dela in še boljši obeti za prihodnost so namreč narekovali postavitev lastnega razstavnega prostora, kjer lahko kupcem, investitorjem in arhitektom predstavimo nove materiale, kot tudi tehnike polaganja keramike.

V podjetju dajemo velik pomen pridobivanju novih znanj in izkušenj, katerih vir so domači in tuji dobavitelji, kot tudi strokovna javnost (projektanti, arhitekti). Tehnologija se namreč tudi pri keramiki hitro spreminja in trudimo se biti v koraku s časom.

Zavedamo se pomembnosti sodelovanja s strokovno javnostjo, saj se lahko s skupnimi interesi izognemo situacijam, ko npr. realizacija zamisli preveč odstopa od investitorjevih zmožnosti. S pomočjo naših strokovnjakov upoštevamo potrebe investitorja in se skušamo kar v največji meri približati njegovim željam ter načrtom arhitektov. Velikokrat je potrebno sklepati kompromise in izbrati najboljšo - optimalno rešitev. Sodelovanje investitor - arhitekt - izvajalec je za nas vsekakor ključnega pomena.

V letu 2006 smo za svoje izkušnje na področju keramičarstva in tehnologije, povezane s keramičnimi materiali, prejeli Znak kakovosti, Zavoda za raziskavo materialov (ZRMK).

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU:

DACOMM storitve in trgovina d.o.o. ( skrajšan naziv: DACOMM d.o.o. )
Cikava 50a
1290 GROSUPLJE

ID za DDV: SI31300588
Matična številka: 5856647
Registrska številka vložka: 061/14229400

AAA / Zlata odličnost