Predstavitev podjetja

25 let na področju dobave in vgradnje
keramike

Začetki podjetja Dacomm segajo v leto 1994.

Po dveh letih priprav in preizkušanja trga se je podjetje specaliziralo izključno za keramičarska dela in prodajo keramike. V podjetju je trenutno 21 zaposlenih, s svojo fleksibilno delovno silo pa poslujemo v Sloveniji in na Hrvaškem. Na željo kupca dobavljamo materiale, predvsem iz Italije, Španije in Nemčije, ki jih potem vgradimo v objekt.

V letu 2005 smo sedež podjetja preselili iz Novega mesta v Grosuplje.

Dobri rezultati dela in še boljši obeti za prihodnost so namreč narekovali postavitev lastnega razstavnega prostora, kjer lahko kupcem, investitorjem in arhitektom predstavimo nove materiale, kot tudi tehnike polaganja keramike. 

V letu 2006 smo za svoje izkušnje na področju keramičarstva in tehnologije, povezane s keramičnimi materiali, prejeli Znak kakovosti, Zavoda za raziskavo materialov (ZRMK).

DOHE – SHOWROOM – lastni razstavni prostor, kjer lahko kupcem, investitorjem in arhitektom predstavimo nove materiale, kot tudi tehnike polaganja keramike. 

V podjetju dajemo velik pomen pridobivanju novih znanj in izkušenj, katerih vir so domači in tuji dobavitelji, kot tudi strokovna javnost (projektanti, arhitekti). Tehnologija se namreč tudi pri keramiki hitro spreminja in trudimo se biti v koraku s časom.

S pomočjo naših strokovnjakov upoštevamo potrebe investitorja in se skušamo kar v največji meri približati njegovim željam ter načrtom arhitektov. Velikokrat je potrebno sklepati kompromise in izbrati najboljšo – optimalno rešitev. Sodelovanje investitor – arhitekt – izvajalec je za nas vsekakor ključnega pomena.

OSEBNA IZKAZNICA PODJETJA

DACOMM storitve in trgovina d.o.o.
Dobava in vgradnja keramike

Cikava 50a
1290 GROSUPLJE

T: +386 (0)1 787 35 66
F: +386 (0)1 786 31 94
E:  info@dacomm.si

Kratko ime: Dacomm d.o.o. 

ID za DDV: SI31300588

Matična številka: 5856647

Registrska številka vložka: 061/14229400

Šifra dejavnosti: F43.330 – Oblaganje tal in sten

Vpis v sodni register: Okrožno sodišče Ljubljana

PONOSNI SMO NA

najvišje mednarodne
standarde bonitetne odličnosti,
ki jih dosegamo

Bonitetna hiša Bisnode nas je na podlagi računovodskih izkazov v letu 2021 uvrstila v najvišji bonitetni razred AAA. S tem se v naši panogi uvrščamo med 4,2 % pravnih subjektov, ki v Sloveniji dosegajo mednarodne standarde bonitetne odličnosti. To neodvisno priznanje potrjuje naša zaupanja vredno delovanje in zagotavlja varnost našega poslovanja.

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top