Storitve

NAČRTOVANJE IN TEHNIČNO SVETOVANJE

Zavedamo se, da se bistvo uspešnega projekta skriva v podrobnostih, zato smo vam vedno na voljo z idejami, ponudbo zadnjih trendov v opremljanju interierjev in pravimi tehničnimi rešitvami!

Za natančne, pravočasne in kakovostne informacije je zadolžena naša ekipa izkušenih strokovnjakov.

Vabimo vas, da nas kontaktirate ali obiščete, nam posredujete svoja razmišljanja, opažanja, mnenja in seveda konkretna vprašanja. Potrudili se bomo, da vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.

DOBAVA IN PRODAJA KERAMIČNIH PLOŠČIC

Izbira ustreznega dizajna in kvalitetne keramike je izrednega pomena za končni izgled interiera in zadovoljstvo uporabnikov. 

Z našo raznoliko ponudbo modernih dizajnov lahko zadovoljimo tudi najbolj zahtevne kupce, saj zastopamo številne svetovno priznane dobavitelje, ki kreirajo nove trende na področju keramike in kopalniške opreme.

Poleg visoke ravni kakovosti keramike zagotavljamo tudi dobavo široke palete lepil, fugirnih mas ter profilov priznanih svetovnih proizvajalcev.

VGRADNJA KERAMIČNIH PLOŠČIC

V podjetju Dacomm se zavedamo, da keramika postane kakovostna šele s pravilno in kvalitetno vgradnjo.

Zagotavljamo brezhibno vgradnjo keramike in prevzemamo popolno odgovornost do spoštovanja dogovorjenih kvalitativnih zahtev, časovnih rokov ter finančnih okvirov projekta.

Veliko pozornosti posvetimo predhodni pripravi podlage. Ves čas spremljamo ponudbo veznih materialov na tržišču, preizkušamo ponujene materiale in uprabljamo res le tiste, za katere ocenimo, da njihova uporaba zagotavlja hitro in kvalitetno vgradnjo.

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top