Za investitorje

NADZOR, VODENJE IN IZVEDBA

Zavedamo se pomembnosti sodelovanja s strokovno javnostjo, saj se lahko s skupnimi interesi izognemo situacijam, ko npr. realizacija zamisli preveč odstopa od investitorjevih zmožnosti.

S pomočjo naših strokovnjakov upoštevamo potrebe investitorja in se skušamo kar v največji meri približati njegovim željam ter načrtom arhitektov.

Velikokrat je potrebno sklepati kompromise in izbrati najboljšo – optimalno rešitev. Sodelovanje investitor – arhitekt – izvajalec je za nas vsekakor ključnega pomena.

Oglejte si reference >>>

POSLOVNI OBJEKTI

Tovrstno sodelovanje vključuje: dobavo in vgradnjo keramike v popolnoma novo gradnje ali pri adaptaciji starih objektov vseh namembnosti in za vse kupce, ki se s svojimi investicijskimi potrebami pojavljajo na trgu. To so ustanove in podjetja, ki vlagajo v izgradnjo:

  • Turističnih objektov
  • Upravni In poslovni Objekti
  • Industrijsko-skladiščni in trgovski objekti
  • Objekti za izobraževanje, šport in zdravstvo

Oglejte si reference >>>

STANOVANJSKI OBJEKTI

Investitorjem ki gradijo več stanovanjske objekte ali stanovanjska naselja nudimo možnosti celotne vgradnje keramike in izgradnje kopalnic.

Svetujemo vam lahko tudi pri izboru keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme. Izrišemo vam 3D načrt kopalnic, v skladu z načrtom polaganja pa izvajamo keramičarska dela, vgradnjo sanitarne keramika in armatur.
Vgrajujemo lahko še kopalniško pohištvo, elemente ogrevanja, razsvetljave in prezračevanja.

V podjetju Dacomm d.o.o. ne delamo in ne izvajamo individualnih menjav kopalnic za fizične osebe.

Oglejte si reference >>>

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top